+36 70/640-8888
info@euroscale.hu
Euroscale logó

Kiterjesztett garancia

Külön megállapodás alapján nem csak 2 év, hanem „majdnem folyamatos” garanciát vállalunk rendszeres ellenőrzés mellett, hogy megelőzzük a nagyobb hibákat és a gyártás leállását. Az újonnan telepített rendszerekre speciális és egyedi 2+3 év meghosszabbított garanciát vásárolhat, mivel minden általunk szállított termékben megbízunk. Az EuroScale Garancia Plus+ megállapodás értelmében – a „folyamatos” megelőző karbantartáshoz Az EuroScale kiterjesztett garancia – a legjobb választás új kenő- vagy fedélzeti mérlegrendszer vásárlásához.

VILÁGVEZETŐ MÁRKÁK MÖGÖTTÜNK

Az általunk képviselt világ vezető gyártóitól kapott háttértámogatás biztosítja gyártásunk és szolgáltatásaink legmagasabb minőségét.

RUGALMASSÁG ÉS GYORS SZÁLLÍTÁS

Számunkra fontos a gyors teljesítés: elérhető és megfelelő alternatív megoldásokkal dolgozunk. Az ütemezett és sürgős ügyeket kiemelten fontosan kezeljük, ügyfeleink prioritásainak megfelelően.

ELSŐ A BIZTONSÁG!

Először az ember, utána a gép és a termelés. A biztonság az soha nem idő vagy pénz kérdése. Az Ön biztonsága az elsődleges!

KREATIVITÁS HELYBEN

Sosem adjuk fel a munkát, ha egy kis nehézséggel találkozunk: kreatív csapataink rendelkeznek a szükséges képességekkel szinte minden megoldandó területi problémára.

Meddig érhető el az EuroScale Garancia Plus+ Service szolgáltatási szerződése?
  • A Standard Garancia Plus+ szolgáltatási szerződés 2 évre szól.
  • Különleges esetekben 3 éves szolgáltatási szerződést ajánlunk.