+36 70/640-8888

info@euroscale.hu

Utasforgalomszámláló rendszer

Az automatikus utas számláló rendszer egy mesterséges intelligenciás technológiát adaptál, hogy a kamera által rögzített képen az utasokat felismerje mozgásukat kövesse, hogy magas pontossággal legyen képes lekövetni az utasáramlást. Az utasszámlálás mellett, hagyományos kamerás ellenőrzés és videórögzítési funkciókra is képes a kamera, amellyel megtakarítható plusz kamerák beépítése és költsége.

A fedélzeti utasforgalomszámláló rendszer olyan technológia, amelyet a közlekedési eszközökön, például buszokon, vonatokon vagy metrókban használnak az utasok számának automatikus rögzítésére és nyomon követésére. Ez a rendszer segít a közlekedési vállalatoknak és szolgáltatóknak pontos adatokat nyújtani az utasforgalomról és az utasok számáról a járműveken.

A fedélzeti utasforgalomszámláló rendszerek általában képalkotó érzékelőket használnak, például kamerákat vagy infravörös érzékelőket, amelyek képesek rögzíteni és számolni az utasokat, akik belépnek vagy kilépnek a járműből. A rendszer az utasok mozgását és jelenlétét figyeli a jármű belsejében, és adataikat rögzíti.

A fedélzeti utasforgalomszámláló rendszerek előnyei:

1. Pontos utasforgalmi adatok: A rendszer pontosan számolja az utasokat a járműben, segítve a közlekedési vállalatokat és szolgáltatókat a pontosabb utasforgalmi adatok elemzésében és a szolgáltatások tervezésében.

2. Ellenőrzés és monitorozás: A rendszer lehetővé teszi a közlekedési vállalatoknak az utasforgalom monitorozását, valamint az utasok be- és kilépésének ellenőrzését, ami segít az esetleges visszaélések vagy csalások felismerésében.

3. Kapacitáskezelés: Az utasforgalomszámláló rendszer segíti a közlekedési vállalatokat abban, hogy hatékonyabban kezeljék a járművek kapacitását és az utasok eloszlását. Ez lehetővé teszi a szolgáltatók számára, hogy jobban optimalizálják a járatokat és javítsák a szolgáltatás minőségét.

4. Utasok informálása: Az utasforgalomszámláló rendszerrel a közlekedési vállalatok pontosabb információkat szolgáltathatnak az utasoknak a járművek töltöttségéről és a kapacitásról. Ez segít az utasoknak megtervezni utazásaikat, kiválasztani a megfelelő járatot és elkerülni a zsúfoltságot.