+36 70/640-8888

info@euroscale.hu

Silómérleg

A mezőgazdaságban, betonüzemekben a tartályok és silók mérése mára elengedhetetlen. A bonyolult és érzékeny ultrahangos vagy optikai szintérzékelők bizonytalanul működnek és költségük igen magas.

A tömegméréssel nem csupán a készlet (anyag) mennyisége követhető pontosan, de a leürülés vagy a kiadagolás is kiválóan előre jelezhető vagy vezérelhető.

A tartálykocsikba az adagolást az automata szelepeket közvetlenül vezérlő mérlegfejek (indikátorok) is képesek elvégezni, mindenféle bonyolult PLC technológia alkalmazása nélkül.

A silók talpa alá épített, nagy teherbírású mérőcellák (akár 200 tonna/láb) hatalmas tömegeket is hitelesen képesek megmérni.

A keverőkben a többféle anyag összekeverését is a megfelelő programokkal ellátott mérlegkijelzők képesek vezérelni és lebonyolítani, egyes modellek akár a vállalatirányítási rendszerrel is összeköthetőek, így a keverékek receptjei akár minden egyes töltéskor eltérhetnek egymástól.

A legegyszerűbb DFW kijelzőket javasoljuk, ha csupán az aktuális készletre vagy a kiürülésre kíváncsiak.

A CPWE mérlegelektronika már az adagolásokat, akár 10 féle anyag keverését is képes a kimeneti portjain vezérelt szelepekkel lebonyolítani.

A 1280 Enterprice modellek pedig, mint egy mini-számítógép, teljesen rugalmasan használható a teljes vállalatirányítási rendszerben a hiteles méréshez és a legkomplexebb adagolási feladatok ellátására.