+36 70/640-8888
info@euroscale.hu
Euroscale logó

Pályavédelmi rolórendszerek

A szövetroló, fémroló pályavédelmi rendszerek kritikusak az ipari gépek és berendezések számára. Ezek a rendszerek megakadályozzák, hogy a gépek mozgó alkatrészei, vagy a munkafolyamat során keletkező részecskék hozzáférjenek a géphez vagy a termékhez, ami sérüléseket vagy károkat okozhatna. Emellett a rolórendszerek hozzájárulnak a gépek hosszú élettartamához és hatékony működéséhez. 

Kínálatunkban két fő kategóriába sorolható termékek találhatók: szövetrolók és fémrolók, mindkettő számos variánssal és konfigurációval. 

Szövetrolók

1. Szövetrolók ház nélkül rugómotorral: 

Ezek a rolórendszerek a következő elemekből állnak: 

 • Szövetroló lap: A fő része a szövet, ami a rolót alkotja és védi a gépet a külső hatásoktól. 
 • Rugómotor: Ez a motor hajtja a rolót és felelős a fel- és lehúzásáért. A rugómotor egy erős rugóval rendelkezik, ami feszítést tárol. 
 • Alumínium vagy acél vezetősínek: Ezek a sínek irányítják a szövetroló mozgását és biztosítják, hogy megfelelően fusson fel és le.

 

2. Szövetrolók házzal, rugómotorral:  

Ebben az esetben a szövetroló egy házban található. A ház védi a szövetet és a rugómotort a külső hatásoktól, mint például a por, szennyeződések vagy mechanikai sérülések. 

 

Fémrolók

Fémrolók ház nélkül rugómotorral: 

Ezek a rolók fémlemezekből készülnek, amelyek az alábbi elemekből állnak: 

 • Fém rolóléc: Ez a fő része a rolónak és védi a gépet a külső hatásoktól.
 • Rugómotor: Ahogy a szövetrolóknál, a rugómotor felel a fel- és lehúzásért.
 • Alumínium vagy acél vezetősínek: Ezek irányítják a fémroló mozgását és biztosítják, hogy megfelelően fusson fel és le. 

 

Fémrolók házzal, rugómotorral: 

Itt a fémroló is egy házban található, ami védi a fémlemezt és a rugómotort a külső hatásoktól.

 

Alutec alumínium rolók:

Az Alutec alumínium rolók egy prémium termékcsalád, mely kiváló minőségű alumínium profilból készül és kiemelkedő pályavédelmet nyújt ipari környezetekben.  

Két fő variánssal találkozhatunk: 5.5 milliméter és 3 milliméter profilvastagsággal.  

Fő jellemzők: 

 1. Kiváló alumínium profilok:

Az Alutec rolók a legmagasabb minőségű alumíniumból készülnek, melyek rendkívüli tartósságot és ellenállást biztosítanak a külső hatásokkal szemben. 

 1.  Precíz illeszkedés:

Az alumínium profilok precíz kialakítása lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést, biztosítva, hogy a roló pontosan és hatékonyan védje a gépet.

 1. Variábilis profilvastagság:

Az Alutec alumínium rolók elérhetőek 5.5 milliméter és 3 milliméter profilvastagságban is, lehetővé téve a rugalmas alkalmazkodást az adott gépek igényeihez. 

 1. Esztétikus design:

Az Alutec rolók letisztult és modern megjelenésükkel nemcsak védelmet nyújtanak, de esztétikailag is harmonizálnak az ipari környezettel. 

 1. Rugalmas funkcionalitás:

Az Alutec rolók könnyen kezelhetők és a fel- és lehúzásuk egyszerű és hatékony. 

Felhasználási területek: 

Az Alutec alumínium rolók széles körűen alkalmazhatók ipari berendezések, CNC gépek, és egyéb megmunkáló eszközök védelmére. 

A választás garanciája: 

Az Alutec alumínium rolók az ipari pályavédelem új szintjét képviselik. Minőségük és megbízhatóságuk biztosítékot jelentenek a gépek hosszú élettartamához és hatékony működéséhez.

Szolgáltatásaink: 

Cégünk vállalja különböző típusú rolórendszerek, alurolók: 

– Gyártását 

Egyedileg gyártjuk, illetve egyes szériákhoz forgalmazzuk.

– Helyszíni felmérését 

– Felszerelését 

A költséghatékonyság alapelvét követve ezek a rolórendszerek és alurolók NEM javíthatók ezért kizárólag új gyártásra tudunk ajánlatot adni a meglévő burkolat mintájára! 

Bízd szakértőinkre a pályavédő burkolatokkal kapcsolatos feladatokat, és légy biztos abban, hogy berendezéseid megfelelően védettek és készen állnak a hatékony munkavégzésre! 

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot a rolórendszerek és alurolókkal kapcsolatos kérdéseiddel és igényeiddel! 

Mokos Gábor, pályavédelmi rendszerek szakértője
+36308842737
mokos.gabor@euroscale.hu