+36 70/640-8888
info@euroscale.hu
Euroscale logó

Pályavédelem szolgáltatások és szerviz

Pályavédelem a gyártás kihívásaira szabva 

Cégünk széles körű szolgáltatást kínál az iparban elterjedt gépek pályavédelmére, biztosítva ezzel a hosszú élettartamot és zavartalan működést. Az alábbi gépekhez nyújtjuk szolgáltatásainkat: Lézervágó gépek, fém megmunkáló gépek, CNC gépek, hegesztő gépek, fúró gépek, hajlító gépek, szerszámgépek, hőkezelő gépek, öntőgépek, mérő- és ellenőrző gépek. 

 

Szolgáltatásaink: 

Helyszíni felmérés és állapotfelmérés: 

Vállaljuk burkolataik helyszíni felmérését, valamint azok állapotának precíz értékelését. Akár meglévő tervek alapján, akár egyedi igények alapján készítjük el új burkolataikat. 

Egyedi gyártás: 

Burkolatainkat egyedileg, az önök specifikációi és igényei szerint készítjük el, biztosítva a tökéletes illeszkedést és védelmet. 

Technikai megoldások: 

Kínálunk technikai megoldásokat egyedi teleszkópos burkolatokra, valamint teljes belső burkolatrendszerekre új gépek fejlesztésekor. 

Helyszíni felmérés és felszerelés:  

Az általunk kínált szolgáltatások részeként a helyszíni felmérés során meghatározzuk a burkolat állapotát. A felmérés alapján döntünk, hogy a burkolat javítható-e (kizárólag fém pályavédő esetén) a helyszínen, vagy szükséges a leszerelés és telephelyünkre történő elszállítás. 

Amennyiben csak telephelyünkön tudjuk vállalni a javítást, biztosítjuk a burkolat leszerelését és szakszerű elszállítását. Ha a sérülés olyan mértékű, hogy a költséghatékony javítás nem megoldható, javasoljuk az új burkolat gyártását. 

Ezután a megrendelés függvényében, akár javított, akár új burkolatot szállítunk, felszereljük azokat partnerünknél! 

Kiterjesztett garancia: 

A Hestego által minősített és jóváhagyott ÚJ fém teleszkópos burkolat rendelése esetén további 2-3 év garanciát biztosítunk a burkolatrendszerre, a kopóalkatrészek rendszeres karbantartása mellett.  

Probléma esetén a hibabejelentést követő 24 órán belül megkezdjük a szükséges lépéseket. 

 

Szerviz fém pályavédő burkolatra: 

Az első lépés a pályavédő burkolat felmérése és állapotának értékelése. Ez a folyamat lehetőséget ad arra, hogy meghatározzuk, mennyire sérült vagy elhasználódott a burkolat. A felmérés során két módszert alkalmazunk: 

  • Helyszíni felmérés alapján: 

Szakértő munkatársaink személyesen mennek el a megadott telephelyre és a helyszíni vizsgálat során megállapítják a burkolat állapotát. Amennyiben az a helyszínen javítható szakértő kollégáink ezt helyben orvosolják.  

  • Beküldött burkolat alapján:  

Amennyiben a partner preferálja, elküldheti hozzánk a burkolatot és mi telephelyünkön végezzük el a felmérést. 

Ezek alapján meghatározzuk, hogy a burkolat javítható-e költséghatékonyan. 

Javítás vagy új gyártás: 

  • Javítás:  

Amennyiben a felmérés alapján kiderül, hogy a burkolat javítható költséghatékonyan, elkészítünk egy ajánlatot a javításra. A javítási folyamat magában foglalja a sérült részek helyreállítását, a kopó alkatrészek cseréjét és megerősítését, hogy a burkolat újra optimális állapotban legyen.  

  • Új gyártás:  

Ha a burkolat sérülése olyan mértékű, hogy a javítás már nem lenne gazdaságos, javasoljuk az új burkolat gyártását. Ebben az esetben ajánlatot készítünk az új burkolat elkészítésére, figyelembe véve az ügyfél specifikus igényeit.  

Bizalommal bízhatja ránk gépei védelmét. Válassza szakértő csapatunkat a hosszú élettartam és a zökkenőmentes működés érdekében! 

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot Fém pályavédő burkolatokkal kapcsolatos kérdéseiddel és igényeiddel! 

Mokos Gábor, pályavédelmi rendszerek szakértője
+36308842737
mokos.gabor@euroscale.hu