+36 70/640-8888
info@euroscale.hu
Euroscale logó

Oktatás és képzés

A hamarosan elinduló EuroScale Akadémia keretében több szakirány továbbképzését és alapképzését támogatjuk vagy biztosítjuk, az alábbi csoportosításban:

Kenéstechnika tréningek: a szakmánk alapjainak és a korszerű, automatizált karbantartáshoz kapcsolódó tudnivalók elméleti és gyakorlati képzése

Építő-, szállító- és munkagép-szerelő képzés: államilag akkreditált gépszerelő felnőttképzés

Digitális Gépkezelő 4.0 Oktatás: a gépkezelők részére az új generációs 2D / 3D rendszerek elméleti alapképzése, és a gépvezérlő és mérőrendszerek használatának gyakorlati oktatása

Építőgép üzemeltetés: napi karbantartás, tankolás, AdBlue, kézi és automata kenés, regenerálás, GPS rendszerek, stb.

Kenéstechnikai Tréningek

A Kenéstechnika oktatása olyan képzési lehetőséget kínál, amely alapvető ismereteket és gyakorlati készségeket nyújt a kenéstechnikával kapcsolatban. A kenés kiemelkedő fontossággal bír az ipari gépek és berendezések megfelelő működésének és hosszabb élettartamának biztosításában. Ezért az ipar számos területén keresett szakemberek, akik rendelkeznek a megfelelő kenéstechnikai ismeretekkel.

Az alábbiakban összefoglaljuk a Kenéstechnika oktatás jellemzőit és előnyeit:

1. Elméleti alapok: A Kenéstechnika oktatása során részletes elméleti ismereteket szerezhetünk a kenési folyamatokról, a kenőanyagokról, azok tulajdonságairól és a megfelelő kenési módszerekről. Megismerhetjük a különböző kenési rendszerek működését, valamint a kenéstechnikához kapcsolódó fogalmakat és eljárásokat.

2. Gyakorlati készségek: Az oktatás során lehetőségünk van gyakorlati készségeket fejleszteni a kenéstechnikával kapcsolatban. Ez magában foglalhatja a kenőanyagok helyes kiválasztását és alkalmazását, a kenési rendszerek karbantartását és ellenőrzését, valamint a megfelelő kenési módszerek alkalmazását. A gyakorlati tapasztalatok segítenek abban, hogy valós kihívásokkal szembesülve hatékonyan tudjunk kezelni kenéssel kapcsolatos feladatokat.

3. Megelőző karbantartás: A kenéstechnika oktatása során nagy hangsúlyt fektetnek a megelőző karbantartás fontosságára. Megtanulhatjuk, hogyan lehet időben felismerni és kezelni a kenéssel kapcsolatos problémákat, megelőzve ezzel a gépek meghibásodását vagy leállását. Ez hozzájárul az ipari folyamatok zavartalan működéséhez és a termelékenység növeléséhez.

4. Biztonság és környezetvédelem: A Kenéstechnika oktatása nemcsak a hatékony működést és a gépek élettartamának növelését célozza meg, hanem a biztonságot és a környezetvédelmet is. Az ismeretek révén képesek lehetünk a kenőanyagok megfelelő kezelésére, ártalmatlanítására.

Jelezze részünkre Kenéstechnikai képzési igényét, és válaszban megadjuk a legközelebbi lehetséges időpontokat: info@euroscale.hu

Építőgépszerelő felnőttképzés

2023-ban az EuroScale szervezésében, a Kecskeméti SZC Gáspár András Technikum közreműködésével elindítottuk, újraindítottuk az Építő-, szállító és munkagép-szerelő szakmát.

A felnőttképzésben a mai kornak megfelelő elvárásokat és modern gépeket oktatják tanáraink, és a gépészeti alapokkal rendelkező (autószerelő, mezőgazdasági-gépszerelő, ipari karbantartó stb.) szakmával rendelkező kollégák jelentkezését várjuk.

Digitális Gépkezelő

A gépkezelők az új generációs 3D gépvezérléssel és a rakodómérlegekkel ismerkedhetnek meg, illetve ezek gyakorlati alkalmazását sajátíthatják el. Megtanítjuk a gépkezelőket a CAD file-ok kezelésére, a GPs rendszerek távoli elérésére, a mérlegelésre és az adatok továbbítására, az üzemeltetők részére a riportok és jelentések kezelésére.