+36 70/640-8888
info@euroscale.hu
Euroscale logó

Locust rakodógépek és tartozékok

A Way Industries egy gyártó vállalat, amely több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a polgári és katonai járművek gyártása és összeszerelése, valamint a kapcsolódó szolgáltatások terén. Kezdetben a gépipar számára készült alkatrészeket kezdték gyártani a vállalat telephelyén. Idővel a vállalat korszerűsíteni akarta a gyártást, és magasabb hozzáadott értéket akart nyújtani az ügyfeleknek, valamint olyan terméket akart kitalálni, amely a Szlovák Köztársaság területén az innováció csúcsát érte volna el.

Elindították a csúszókerekes rakodók gyártását, amelyek magas éves gyártási számot értek el. A különböző tanúsítványok és minősítések megszerzése után a vállalat elindította egy egyedülálló termék – a Božena aknamentesítési rendszer – gyártását, és ezzel globális vezető pozíciót szerzett a gyártóiparban. Jelenleg a vállalat elsősorban LOCUST rakodók és Bozena aknamentesítő rendszerek gyártásával foglalkozik, amelyeket rendszeresen fejleszt és újít meg, ezáltal a vásárló számára a kemény munka megkönnyítését kínálja bármilyen körülmények között, valamint biztonságának védelmét veszélyes, életveszélyes helyzetekben.

Az iparágban szerzett 50 évnyi büszke tapasztalattal rendelkező Way Industries a.s. a világ különböző védelmi erőinek és más üzleti partnereinek megbízható partnere. 

Az Európában, Ázsiában és Afrikában működő vállalatainkkal egyedi termékeket és szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek, miközben szigorú minőségi szabványokat tartunk be. A mérnökökből, projektmenedzserekből és rendszerintegrátorokból álló dinamikus és professzionális csapat teljes körű és teljesen integrált megoldást nyújt ügyfeleinek bármilyen termékigényre, a polgári ipartól kezdve a különböző katonai szolgálatokon át.