+36 70/640-8888
info@euroscale.hu
Euroscale logó

Közösségi szerepvállalás

Kecskeméti SZC Gáspár András Technikum- Felnőttképzés

Cégünk számára mindig fontos volt a saját, és akár a partnerek munkavállalóinak továbbképzése és oktatása, az általunk megszerzett tudás továbbadása. Célunk a lehető legképzettebb szakembereket kiküldeni a munkaerőpiacra, ezzel is fejlesztve az ipart.

A tréningjeinket eddig házon belül, saját menedzseléssel oldottuk meg. 2023. májusától az Euroscale Zrt. és a Kecskeméti SZC Gáspár András Technikum között köttetett megállapodásnak köszönhetően cégünk immár hivatalosan is duális képzőhely lett. Az elméleti oktatások teljesen mobil körülmények között, interneten keresztül történnek, szakképzett oktatókkal. A gyakorlati órák pedig az Euroscale telephelyén zajlanak, korszerű környezetben és munkagépekkel.

Az egy éves képzés végén minden sikeres vizsgát tett tanuló megszerzi az építő-, szállító- és munkagép szerelő szakmát.

Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesület – Kecskeméti Mentőállomás

„ISMÉT SEGÍTSÉGET NYÚJTOTTUNK A KECSKEMÉTI MENTŐÁLLOMÁS RÉSZÉRE

Ígéretünknek és elszámolási kötelezettségünknek eleget téve küldjük az Ön (Önök)
részére beszámolónkat, mellyel reméljük, hogy ismételten elnyerve bizalmukat,
segítségünkre lesznek a jövőben is.
Egyesületünk irányításával már évek óta eredményesen működnek olyan projektek, melynek
révén segítséget nyújtunk egyes a megyékben lévő egészségügyi intézmények és
mentőállomások számára.
A több éve folytatott kampányunk neve, melyet támogattak:
„Segítség a Kecskeméti Mentőállomás részére”
Adományban részesítettük a Bács-Kiskun Megyei Mentőalapítvány Kecskemét mentőállomását!
2023.03.06-án az Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesület adományban részesítette a
Kecskeméti Mentőállomást. A mentőállomásnak nyolc éve nyújt jelentős támogatást az Egyesületünk.
Az összegyűjtött adományból az állomásra végtagrögzítőket, érszorítókat és egyéb mentes technikai
eszközöket vásároltunk, amely hatalmas segítséget nyújt a mentőápolók részére.”

Építőgép-forgalmazók és bérbeadók Szövetsége

2010. januári 14-től az EuroScale az ÉBSZ hivatalos tagja.

Munkánk a Szövetségben igyekezetünk szerint hasznos, hiszen amellett, hogy a taggyűléseken sok értékes információt, piaci értéket kapunk Partnereinktől, mi is átadjuk tapasztalatainkat, és ötleteinket mind a Szövetség fejlesztéséhez, mind a jelenlegi nehéz körülmények között működő Tagok számára.

A Szövetségtől számos előnyt élvezünk, hiszen így rendszeresen meg tudunk jelenni a kétévente megrendezett ÉBSZ Kiállításokon, ahol bemutathatjuk a végfelhasználóknak termékeinket, megoldásainkat.

2022. augusztusától az EuroScale elnökségi tagsági megbízást kapott a Tagvállalatoktól, és ez a felhatalmazás jelentős elismerése a szakmai munkánknak és emberi értékeinknek.

EuroScale Kecskemét Handball Team

„Egyesületünk jogelődje, a Kertészeti Főiskolai Kar Diáksport Egyesülete 1989-ben alakult a kertészeti karra járó hallgatók sportolási tevékenységének egyesületi formában való megvalósítása érdekében.

Mind a Kertészeti, mind pedig a Gépipari és Automatizálási karon nagy hagyományokra tekint vissza a kézilabdázás, hiszen Kecskemét első NB1/B osztályba feljutó csapata az akkori Gépipari technikum (GAMF Kar jogelődje) csapata volt. Az utóbbi tíz évben a nemzeti és megyei bajnokságoktól való távolmaradás a sportélet hanyatlását eredményezte.

A versenyzési lehetőségekben szegényes időszakát a 2013-as év aztán gyökereiben megváltoztatta. A korábbi torna jellegű szereplésen szeretett volna változtatni, így az egyesület a Bács-Kiskun Megyei bajnokság férfi mezőnyében mutatkozott újra a kézilabdázás térképén.

A csapat sikeres önszerveződése és a hallgatók aktív hozzáállásának eredményeként a megyei bajnokságban szereplő csapat a mezőny második helyén végezett, így jogot szerzett az NB2-ben való indulásra. Ezzel a lehetőséggel az egyesület élt is, amely felgyorsította azon gondolatokat, hogy a realitások talaján maradva egyesületünk meghatározzon magának egy irányvonalat, amely hosszú távon, helyi szinten életképesen tud működni.

Egyesületünk célkitűzésének két alappillére a tanulás és a sport. Ezek összekapcsolásával egy aktívan sportoló, egészséges jövőképpel rendelkező, dolgozni és teljesíteni képes ifjú nemzedék kineveléséhez kívánunk hozzájárulni. Ezek kapcsolata mind hozzájárulhat a megfelelő sportolói tömegbázis kialakulásához.”

Bács-Kiskun Megyei Kórház – Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztálya

A BKMK Csecsemő- és Gyermekgyógyászati osztálya évekkel ezelőtti megkeresése óta elkötelezett támogatóik vagyunk, már több eszközbeszerzéshez nyújtottunk hathatós támogatást.

„A Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály a Kórház Nyíri úti telephelyén, a létesítmény új, „A” épületében a második és a harmadik emeletén található.

Osztályunk 51 ágyas, 23 általános gyermekágyon, az Intenzív részlegen 6 ágyon, a Neonatális Intenzív Centrumban 12 ágyon és inkubátorban, a Koraszülött részlegen 10 kiságyban tudjuk betegeinket elhelyezni. A csecsemő és a kisdedek szobáiban a gyermekágyak mellett az édesanyák részeire is biztosítjuk az alvás lehetőségét.

Az osztály járóbeteg rendelései az ügyeleti ambulancia, a diabétesz szakrendelés, az Immunológiai és Allergológiai szakrendelés, a Pulmonológiai szakrendelés, a Kardiológiai szakrendelés és a Koraszülött utógondozó a földszinten található (A épület). Folyamatban van további szakrendelések kialakítása.

Ambulanciáinkon a betegeket házi gyermekorvosi beutalóval, időpont egyeztetés után fogadjuk.

Hurutmentes betegeink délutánonként a játszószobában, óvodapedagógus felügyeletével játszanak, fejleszthetik képességeiket, rajz, társasjátékok segítségével. Internet elérhetőség, videón mesefilmek nézése, hetente bábelőadás segíti a gyógyuláshoz szükséges idő gyorsabb múlását.

A társosztályokon keresztül igen széles szak-konzíliárius lehetőségek segítik gyógyító munkákat: gyermek-szemész, gyermek-bőrgyógyász, gyermek-neuroloóus, gyermekpszichiáter, gyermek-nőgyógyász, gyermek-ortopédia, traumatológia, sebészet, fül-orr-gégészet, urológia, radiológia, UH diagnosztika, laboratórium.

Az újszülött részleg szakmailag a gyermekgyógyászati osztály felügyelete alatt áll.

Az osztályvezető főorvos a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának egyetemi docense volt, minősítést 2001-ben szerzett, 2011-ben habilitált. Részt vesz a Szegedi Tudományegyetemen az orvostanhallgatók graduális és posztgraduális képzésében, vizsgáztatásában.
Az osztály orvosai rendszeresen részt vesznek előadással, poszterrel hazai és nemzetközi konferenciákon.

Osztályunk a Szegedi Orvostudományi Egyetem akkreditált Oktató Osztálya.”

Alapítványok

Kecskeméti Gyermekosztályért Közhasznú Alapítvány

Számlaszám: 10402506-25020153-00000000
Adószám: 18352522-1-03

Hírös Koraszülöttekért Alapítvány
Számlaszám: 10401165-50526685-57561009
Adószám: 18408812-1-03

Modern Art Orchestra

A nem mindennapi formáció 2005 októberében, a zenekarvezető Fekete-Kovács Kornél kezdeményezésére alakult meg a magyar jazz- és klasszikus zenei élet akkori legkiválóbb fiatal muzsikusaiból. A zenekar alapítása óta kizárólag kortárs zenei repertoárral rendelkezik, amely esztendőről esztendőre növekszik, köszönhetően elsősorban a MAO körül tevékenykedő szerzőknek, akik az együttes létezését is elegendő inspirációnak érzik a komponáláshoz. A kortárs zenei műhelyként működő együttes példa értékű tevékenységet folytat, hiszen fennállása óta már több, mint huszonöt órányi olyan új kompozíció született meg, ami kifejezetten a Modern Art Orchestra számára íródott. Ez a minden túlzás nélkül rekordnak mondható adat nem csupán statisztika, de az együttes kiemelkedő alkotó- és inspiráló tevékenységét is kellőképpen illusztrálja.

A trombitaművész zeneszerző célja a big band megalapításával a kortárs klasszikus zene és a jazz határainak kitágítása és ezeknek a műfajoknak a népszerűsítése. Emellett a zenekar központi szerepet vállal a fővárosi jazz és kortárs komolyzenei életben, hiszen az aktív jazz zenészek nagy részét foglalkoztatja. A ma már nem csak jazz-kedvelő körökben elismert MAO az évek alatt rengeteg díjjal, elismeréssel gazdagodott, számtalan koncertet adtak: Budapesten rendszeresen fellépnek a Budapest Music Centerben, turnéztak Európában, az Egyesült Államokban és Izraelben, valamint játszottak már olyan legendás művészekkel, mint Tom Harrell, David Liebman, Bob Mintzer, Rhoda Scott, Adam Nussbaum és Ennio Morricone.