+36 70/640-8888
info@euroscale.hu
Euroscale logó

Kabinszűrés és motor előtét-szűrés

Passzív porleválasztás belsőégésű motorkhoz

Passzív porleválasztás belsőégésű motorkhoz

Motor előszűrő rendszerek A motorok levegőszűrőinek élettartama kizárólag a beszívott szennyező résecskék mennyiségétől függ. A Sy-Klone Series 9000 Levegő előszűrő az első lépcső a motor szívórendszer védelmére. Az S-9000 leválasztja a nagyobb szennyező részecskéket,...

Motoros porleválasztók motorokhoz

Motoros porleválasztók motorokhoz

A Syklone porleválasztók olyan eszközök, amelyeket a motorteret védelmező rendszerekben használnak a por és más szilárd részecskék eltávolítására a levegőáramból. Ezek a porleválasztók hatékony működést és hosszú élettartamot biztosítanak, és nagy előnyökkel járnak a...

Kabinszűrés és személyvédelem

Kabinszűrés és személyvédelem

A Respa kabinszűrők kiváló minőségű szűrőrendszerek, amelyek a gépjárművekben és más zárt térben történő levegőszűrést szolgálják. A kabinszűrők lényeges szerepet játszanak az utastér levegőminőségének javításában, mivel eltávolítják a por, pollen, szennyeződések,...

MOTOR ELŐSZŰRŐK

 • TISZTÁBB LEVEGŐ A MOTORBA
 • TISZTÁBB MOTOROLAJ
 • JOBB MOTORTELJESÍTMÉNY
 • HOSZABB MOTOR ÉLETTARTAM
 • ALACSONYABB JAVÍTÁSI KÖLTSÉGEK
 • ALACSONYABB ÜZEMANYAGFOGYASZTÁS

KABIN ELŐSZŰRŐK

 • PORMENTESEN TARTJA A KABINT
 • MEGVÉDI A GÉPKEZELŐT A KÁROS
  RÉSZECSKÉK BELÉLÉGZÉSÉTŐL
 • MEGÓVJA A HVCA RENDSZERT
  (FŰTÉS, SZELLŐZETETÉS LÉGKONDÍCIONÁLÁS)
 • A LEPOROSODÁSTÓL ÉS PENÉSZEDÉSTŐL
 • MEGFELEL VAGY TÚLTEJESÍT MINDEN
  VONATKOZÓ NEMZETKÖZI SZABVÁNYT

A Syklone porleválasztók olyan eszközök, amelyeket a motorteret védelmező rendszerekben használnak a por és más szilárd részecskék eltávolítására a levegőáramból. Ezek a porleválasztók hatékony működést és hosszú élettartamot biztosítanak, és nagy előnyökkel járnak a motorok hatékonyságának és tartósságának növelése terén. 

Az alapelvek szerint a Syklone porleválasztók a centrifugális erőt használják fel a por és részecskék szétválasztására a levegőáramból. Amikor a szennyezett levegő belép a porleválasztóba, a forgó mozgás miatt a centrifugális erő hatására a nehézebb részecskék kifelé kerülnek és a perem felé mozognak. Ezután a gravitáció segítségével a szennyeződések a porleválasztó aljára kerülnek, ahol összegyűlnek és könnyedén eltávolíthatók. 

A Syklone porleválasztók előnyei közé tartozik a megbízhatóság és a tartósság, így hosszú távon is hatékonyan működnek. Emellett a Syklone rendszerek nagy teljesítményűek és kevés karbantartást igényelnek, ami idő- és költségmegtakarítást eredményez. 

Ezenkívül a Syklone porleválasztók környezetbarát megoldást jelentenek, mivel nem igényelnek semmilyen külső energiaforrást vagy vegyszereket a működésükhöz. Ezáltal csökkentik az energiaveszteséget és a káros anyagok kibocsátását.

Fontos megjegyezni, hogy a Syklone porleválasztók hatékonysága függ a rendszer megfelelő méretezésétől és beállításaitól. Az optimális működés érdekében fontos, hogy a porleválasztó megfelelő méretű legyen a motorterület és a levegőáram igényeinek figyelembevételével.

Összességében a Syklone porleválasztók hatékony és megbízható megoldást jelentenek a motort védelmező rendszerekben a por és részecskék leválasztására. Ezáltal hozzájárulnak a motorok hatékonyságához és optimális üzemeltetéséhez. 

A Respa kabinszűrők kiváló minőségű, ciklonos szűrőrendszerek, amelyek a gépjárművekben és más zárt térben történő levegőszűrést szolgálják. A kabinszűrők lényeges szerepet játszanak az utastér levegőminőségének javításában, mivel eltávolítják a por, pollen, szennyeződések, allergének és más káros anyagok részecskéit.

A Respa kabinszűrők egy speciális kialakítással rendelkeznek, amely lehetővé teszi a hatékony és alapos szennyeződésmentesítést. A szűrőbetét gyakran magas minőségű szintetikus rostokból vagy aktív szénszövetből készül, amelyek képesek finom részecskéket és szagokat is kiszűrni a belélegzett levegőből.

Az egyik jelentős előnye a Respa kabinszűrőknek az, hogy kiválóan védenek az allergiás reakcióktól és légúti irritációktól. A pollen, a poratkák és más allergének a szűrőben maradnak, így csökkentve a szervezet érzékenységét és javítva az utasok légzési kényelmét.

Ezenkívül a Respa kabinszűrők hozzájárulnak a gépjármű belső tisztaságához és higiénéjéhez. Megakadályozzák, hogy a szennyeződések és kellemetlen szagok bejussanak az utastérbe, és segítenek megőrizni a friss és tiszta levegőt az autóban.

A Respa kabinszűrők könnyen telepíthetők és karbantarthatók. Általában a gépjármű gyártói által meghatározott időközönként ajánlott cserélni őket, hogy a legjobb szűrési teljesítményt és levegőminőséget biztosítsák. A pontos cserét és karbantartási utasításokat mindig az adott szűrő típusának csomagolásán vagy az autó gyártójának ajánlásaiban találhatjuk meg.

Összességében a Respa kabinszűrők megbízható és hatékony megoldást nyújtanak a gépjárművek belső levegőminőségének javítására. Segítenek csökkenteni az allergének, a szennyeződések és a kellemetlen szagok jelenlétét, hozzájárulva az utasok kényelméhez és egészségvédelméhez.