+36 70/640-8888
info@euroscale.hu
Euroscale logó

Impakt, pofás és kúpostörő berendezések

A RESTA széles termékválasztéka lehetőséget biztosít a kis teljesítményű, lokális igényektől a nagy kapacitású berendezésekig.

A CK és CS sorozatú mobil törőberendezések optimálisak kisebb mennyiségű bontási hulladékok helyi kezelésére, így a bontás során keletkezett hulladék azonnal hasznos anyagént áll rendelkezésre, megtakarítva ezzel egy teljes átrakodási folyamatot.

A szállítás egyszerű és gyors, nincs túlméret vagy engedélykötelezettség, egy megfelelő teherautóval (pl. multiliftes gépkocsi) azonnal felvehető és szállítható.

A CH és KH sorozatú önjáró mobil törőberendezések a legmagasabb kihívásokkal képesek megbirkózni, 30 tonna/óra teljesítménytől akár 300 tph teljesítményig.

A teljes paletta szerelhető csak villamos vagy kombinált (diesel-eletromos) meghajtással és minden eleme a vezető hidraulikagyártók elemeivel készül.

A törőberendezések rendelhetők impakt, kúpos vagy pofástörő egységgel a feladatoknak megfelelően.

A telepített VH és VS sorozatú törők a nagyüzemi gyártási feladatokhoz méretezve akár 500 tph teljesítményig választhatók és összehasonlítva más berendezésekkel, a legalacsonyabb fajlagos üzemi költségekkel képes üzemelni.

A központi törőegység egyszerűen és gyorsan cserélhető, függően a gyártási kívánalmaktól.