+36 70/640-8888
info@euroscale.hu
Euroscale logó

Földmunka-és építőgépek automata zsírzói

A földmunkagépek automata zsírzóberendezései között is jelentős eltérések vannak, mint autó és autó között, legyen szó akár mini-gépről vagy óriási bányagépről.

Miért kell EUROGREASE központi zsírzót használni?

  • Biztonságos és alacsony költségű a munkagép üzemeltetése és karbantartása
  • Minimalizált a leállás és a váratlan kiesés
  • A csökkentett állásidővel jelentősen megnövekszik a hatékonyság és a bevétel

 

Az EUROGREASE központi zsírzó programunkban a nagy igénybevételnek és az üzemből adódó sérülésveszélynek legmagasabb szinten ellenálló kenőberendezéseket építünk a munkagépekre, óriási többletértékkel a versenytársakkal szemben.

Alapelvünk, hogy nem a legolcsóbb és éppen elegendő megoldást kínáljuk ügyfeleinknek, hiszen tudjuk, hogy a megvásárolt gépet nem csupán egy-két évig szeretné használni, illetve a javítások számunkra is és ügyfeleink számára is jelentős költséget jelentenek.

Az EUROGREASE központi zsírzók miben többek?

Alternatív kenőszivattyúk: minden munkagéphez az adott felhasználási területhez alkalmas és megfelelő tartálymérettel szerelt pumpát szereljük: kényelmesebb az utántöltés, a betöltéskor szűrővel akadályozzuk meg az esetleges szennyeződések bejutását a tartályba. Minden szivattyúnk gyorsfeltöltő csatlakozást kap alaphelyzetben, hogy akár a patronos, akár a hordós feltöltés ne legyen megerőltető.

HD Heavy duty csövezés: a szereléskor a kényes helyeken törhetetlen és összenyomhatatlan, vastagfalú csövezést hegesztünk fel, a mozgó tömlőket pedig ellenálló fém vagy műanyag védelemmel látjuk el, hogy a 2 éves alapgarancia a csövezésre is érvényes legyen.

Gyors szerelés és gyors szállítás: a raktárról történő kiszolgálás szinte azonnali elérést jelent, a professzionális felszerelő csapat pedig gyors felszerelés, minimális gépleállási időt jelent a legmagasabb minőség mellett.

A gép üzeméhez tervezett rendszer: minden esetben vizsgáljuk, és tapasztalataink alapján igazítjuk a kenőrendszert az adott munkakörülményekhez, legyen szó akár kisgépről, víz alatt vagy speciális (korrozív) környezetben dolgozó munkagépről.

Magasabb kezelői komfort: a kezelőnek nem csupán magyar (Szlovákiában szlovák, Romániában román) nyelvű kezelői tájékoztatókat ragasztunk fel a kezelőfülkében, de lehetőséget adunk a rendszer állapotának ellenőrzésére és esetleges extra zsírzás funkcióra közvetlenül a kezelőfülkéből, kiszállás nélkül.

Extra garancia: minden kenőrendszerünk alapesetben 2 év teljes körű garanciával kerül felszerelésre, illetve az alkalmazott magas minőségű anyagok okán ez kiterjeszthető további +3 évre (2+3 év garancia) is.

A földmunkagépek esetében általános jellemző a progresszív és a TWIN kétvezetékes központi zsírzó kialakítása.

A kisméretű – de többségében azonos kenési pontszámmal rendelkező – homokrakodók, kotrók, teleszkópos vagy csúszókormányzású rakok esetében a legnagyobb számban az EuroGrease progresszív rendszereit kínáljuk, főként a gazdaságosság és a gép értékéhez igazított árakon.

A kisebb, kompakt méretű, általában 1kg tartálykapacitású kenőszivattyúk 12V vagy 24V áramellátással működnek és a munkagép testen kívül kerülnek felszerelésre. A progresszív zsírzórendszer elosztói szinte megegyeznek a nagyobb gépek kialakításával, viszont a kisebb méretek miatt a zsírzócsövek jelentősen rövidebben.

A kisebb méretű gépek esetében látszólag egyszerűbb a központizsírzó kiépítése, valójában a szűk helyek, a kényes törések miatt jóval nehezebb és sokkal nagyobb tapasztalatot igénylő felszerelésről van szó.

A normál, hagyományos munkagépek esetében alapkiépítésben 4-6kg-os tartállyal felszerelt, nagy szállítási teljesítményű kenőszivattyúk dolgoznak az EuroGrease rendszerekben.