+36 70/640-8888
info@euroscale.hu
Euroscale logó

Fáradtolaj kezelés és tárolás

Bemutatjuk fejlett sűrített levegő-működtetésű olajelszívó készülékeinket, amelyeket kifejezetten az autók motorolajának gyors cseréjéhez terveztünk. Ezek az olajelszívók nélkülözhetetlen eszközök a hatékony és problémamentes olajkivonáshoz.

Miután a nyomást megszüntették, az olajelszívóink autonóm módon működnek, nem szükséges őket összekapcsolni a sűrített levegővel. Ez lehetővé teszi a független és gyors olajelszívást.

Impozáns szívókapacitásuknak köszönhetően akár az űrtartalmuk 2/3-ig képesek szívni az olajat, így kiválóan alkalmasak az olaj precíz és gyors kivonására. Legyen szó rutin karbantartásról vagy több jármű szervizeléséről, az olajelszívóink megbízható és hatékony megoldást kínálnak.

A legjobb eredmények elérése érdekében javasoljuk, hogy az olajcserét a 60-80°C hőmérsékleti tartományban végezze, rögtön azután, hogy a motor le lett állítva. Ez a hőmérsékleti tartomány biztosítja az olaj folyékonyságát, és lehetővé teszi a zökkenőmentes és hatékony kivonási folyamatot.

Azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy az olajelszívó nem alkalmas fékolaj, üzemanyag vagy más gyúlékony folyadékok szívására. A biztonság az elsődleges szempont számunkra, és felelős használatra buzdítjuk az eszközeinkkel.

Fejlessze fel felszerelését az üzemanyag-működtetésű olajelszívóinkkal, és gyorsítsa fel az olajcserét még soha nem látott mértékben. Tapasztalja meg a gyors és könnyű olajkivonás kényelmét, amely időt takarít meg és növeli a termelékenységet az autószerelési feladatokban.

Frissítse felszerelését még ma, és fedezze fel, miért bíznak szakemberek világszerte az olajelszívóinkban. Megbízható teljesítményükkel és felhasználóbarát kialakításukkal.