+36 70/640-8888

info@euroscale.hu

Egypontos kenőpatronok

Egypontos kenőegységek és kenőrendszerek

Sok szervezet tisztában van azzal, hogy a kiváló kenés kulcsfontosságú lépés és jó befektetés a gépek élettartamának optimalizálása érdekében. A valóságban azonban a kenési költségvetést gyakran másodlagosnak tekintik, és gyakran az egyik első terület, ahol a költségvetést csökkentik. Nehéz lehet megtalálni a kenés megfelelő módját, idejét és mennyiségét, miközben meg kell határozni, hogy mi a „legjobb kenési megoldás” az Ön gépei számára, mivel az optimális kenési gyakorlatok készséget, időt, munkaerőt és pénzt igényelnek. A PULSARLUBE számos kenési terméket kínál az összes kenési igény megoldására.

Annak ellenére, hogy a kenési költségek csak 3-5%-ot tesznek ki, annak minősége nagyban befolyásolja a gépek élettartamát és a későbbi karbantartási költségeket.

Az egypontos kenőpatronok előnyei

  1. Alacsony bekerülési költség
  2. Egyszerű beépítés
  3. Biztonságos
  4. Megbízható kenés
  5. Csökkenő (akár 25%-al) karbantartási költségek
  6. Alkalmazható azon helyeken, ahol a kenési pontok távolabb vannak egymástól

Gázcellás kenőpatronok

A gázcellás kenőpatronok igen alacsony beruházási igénnyel már nagy ugrást jelentenek a kenés automatizálásában. A kenőanyaggal töltött patronokat közvetlenül a csapágy zsírzógombjának helyére kell becsavarni, majd a beállítás után azonnal és automatikusan elindul a kenés a beállított időtartamra.

A Pulsarlube E a legkisebb kenőberendezésünk, amely könnyen beépíthető a korlátozottan hozzáférhető, szűk helyeken. Ez a környezetbarát termék újrahasznosítható.

Köszönhetően a 6. generációs fejlesztésnek, az E-sorozatú gázcellás patron magasabb nyomással és megbízhatóbban működik, mint versenytársai (Simalube, Perma vagy SKF) és gazdaságosabban üzemeltethető.

A pazarló és időigényes újratöltés helyett ezek a cellák alacsonyabb áron kicserélhetők.

Motoros mikro-kenőrendszerek

A Pulsarlube M egy függőleges adagolószivattyúból és egy mikroprocesszoros chipből áll, amely lehetővé teszi a 30 bar (435psi) átlagos üzemi nyomást. Úgy tervezték, hogy megbízható kenést biztosítson, ugyanakkor a költségtakarékos szervizcsomagokkal csökkentse a kenési kiadásokat.

Az újratölthető zsírtartály kényelmes és gazdaságos üzemeltetést biztosít, a 30-61 bar-os kenőanyag-nyomás pedig megfelelő üzembiztonságot.

A többféle változat segíti az éppen optimális eszköz kiválasztását:

M-sorozat:         elemmel működik, általános használatra, akár 1-8 kenési pont ellátására

MSP-sorozat:     hálózatról működik, de az adagolási idő már szinkronizált a gép üzemidejével

Mi-sorozat:        elemmel működik, a gépszinkront a rezgés-szenzor biztosítja, „Okos-„ készülék

EX-sorozat:         Ex robbanásbiztos környezetben alkalmazható, elemes változat

BT-sorozat:        Bluetooth technológiával távoli eléréssel kontrollálható

PLC-sorozat:      közvetlenül a gép PLC által vezérlelt változat