+36 70/640-8888

info@euroscale.hu

3D Kotrógépvezérlés

Miért ajánljuk?

Az EuroLevel 3D Unicontrol egy rendkívül intuitív 3D gépvezérlő rendszer minden típusú kotrógéphez. Célunk, hogy leegyszerűsítsük a kezelő munkáját és elkerüljük a szükségtelen kihívásokat – ezért ajánljunk egy könnyen elsajátítható rendszert, amelyhez nincs szükség előzetes műszaki ismeretekre.

FELGYORSÍTJA A MUNKÁT

 

GAZDASÁGOSABB MUNKAVÉGZÉS, TÖBB MEGTAKARÍTÁS

KONKURENS MÁRKÁKNÁL ELÉRHETŐBB, KEDVEZŐBB ÁRÚ, UGYANOLYAN TUDÁSSAL

TELJESEN AUTOMATA BEÁLLÍTÁS, EZÁLTAL UNIVERZÁLIS, KÖNNYEN ÉRTHETŐ

3D TÉRKÉPFILE-OKAT KEZEL, HASZNÁLHATÓ NTRIP HÁLÓZATTAL ÉS BÁZISÁLLOMÁSSAL

1-3 CM-ES PONTOSSÁGGAL DOLGOZIK

Főbb részek

SZENZOROK

Gyorskövető érzékelőink folyamatosan naprakészen tartják és pontosan tájékoztatják munkája előrehaladásáról. Az érzékelők mindent lefednek a dőléstől/gurulástól, gémtől, kanálszártól, a kanálig.
6 tengely és akár 250 Hz-es sebesség az azonnali reagálásért!

ANTENNÁK

Dual GNSS dobozzal és antennákkal pozicionálási feladatokat hajthat végre várakozás nélkül, biztosítva a pontosságot, kevesebb hibával, és magasabb termelékenységgel. 

TABLET

Az ismerős, felhasználóbarát Android rendszer és a hordozható vezeték nélküli képernyő egyszerűsíti munkáját. Az egyszerű kezelőfelület könnyű hozzáférést biztosít a menükhöz és az adatokhoz. 

ADATMENEDZSMENT

Felhőmegoldásunkkal tervfájlokat tölthet fel, megoszthatja és frissítheti projektadatait. A gépek és munkaállomások közötti pillanatok alatti adatátvitel képessége hozzáférést biztosít az adatokhoz, helytől függetlenül.

Advance, kiemelkedő minőségű és funkcionalitású vezérlőrendszer – a Leica és Trimble egyenértékű vetélytársa.

Az Unicontrol jelmondatának megfelelően „Machine control made simple” a legegyszerűbben használható 3D kotróvezérlő rendszer a piacon, számtalan felhasználói visszajelzés alapján, kezelése jóval felhasználóbarátabb a konkurenciáknál.

Intuitív és felhasználóbarát interfész

 

FELHASZNÁLÓBARÁT – A betanítás megtartható a helyszínen és utána a rendszer azonnal használható – egy olyan eszköz, amely szignifikáns változás hoz a gépkezelőnek és az ügyfélnek.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ KEZELŐFELÜLET – A kezelőfelület teljesen személyre szabható, az egyéni kéréseknek és preferenciáknak eleget téve, maximalizálva a használhatóságot és minimalizálva a betanulási időt.

TÁVSEGÍTSÉG – A távsegítségnek köszönhetően, minimalizálható az állási idő, a gépkezelő és az ügyfél késleltetése.

SZENZOROK – Gyors frissülésű érzékelők, a folyamatos és pontos információáramláshoz. Az érzékelők lefednek mindent: dőlés/elfordulás, gém, kanálszár, tilt és kanál. 6 tengelyes tengely és sebesség érzékelés 250Hz-es frissítéssel az azonnali eredményért.

ANTENNÁK – Dupla GNSS antenna és vevőegység, melyekkel várakozás nélkül hajthatók végre a pozicionálás feladatok, biztosítva a pontosságot, kevesebb hibával és növekvő termelékenységgel.

 

Előnyök

HATÉKONYSÁG
Hatékony eszköz minden üzemeltető számára. Pontos eredményekkel, részletes dokumentációval és megtakarításokkal a geodéták igénybevétele nélkül – a rendszer hozzáadott értéket teremt.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT
Az EuroLevel Unicontrolt gyors és egyszerű használat jellemzi. Időt és pénz takarít meg használatával.

A GÉPKEZELŐ FÜGGETLEN
A földmérő-igény minimálisra csökken, és a kezelő azonnal képes látni a munkaterveket, ami megkönnyíti a munka elvégzését, miközben adatokat kap a minőségbiztosításhoz

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS
Dokumentáció és minőségbiztosítás könnyedén, a pontosan mért adatokkal a munkaállomás és a kotrógép között. A munka folyamatosan dokumentálva van.

NINCS ISMÉTELT JAVÍTÁS
Nincs felesleges ismétlés, a pontos mérésekkel és tervekkel a munka azonnal a megfelelő minőségben készül el, már az első alkalommal!

Alapkivitelben Ntrip rendszer támogatással érkezik, amely az online magyarországi koordinátaháló segítségét használva növeli a pontosságot.

A rendszerhez hozzákapcsolható Satel rádiofrekvenciás jelvevővel pedig szinte bármilyen bázisállomás jelét képes használni (Leica, Trimble stb.)

Bármilyen méretű és kialakítású kotróhoz alkalmazható.
A konkurenciákkal szemben a kisméretű kotrógépeken is tökéletesen működik, legyen szó 2 gémes, 3 gémes kotróról, vagy akár kombigép kotrórészéről, tilteres vagy rototiltes kanálról, az Unicontrol rendszere mindegyikre kínál megoldást, minimális áron.

Távoli elérés és adatkezelés

Unicontrol-Cloud szolgáltatás távoli eléréssel és adatkezeléssel (rajzok feltöltése, archívum, távsegítség, nyomon követés és munka-archiválás).

A Cloud–rendszernek köszönhetően a tervrajzok feltöltése és a munka menedzselése könnyen intézhető az irodából.

Teljes Europára kiterjedő support a Dániai központból.
Keressen minket bizalommal!