+36 70/640-8888

info@euroscale.hu

2D kotróvezérlés

A gépvezérlési rendszer első lépcsőfoka a 2D szintvezérlés, amelynél a munkagép egy adott (előre geodéta által kitűzött) referencia ponthoz, illetve magához a gép geometriájához igazodva képes a kezelőt irányítani a megfelelő pozíciókba.

A mélység, távolság és rézsű paraméterek beállításával, egy igazán egyszerűen és jól kezelhető, pontos segítséget ad a kezelőnek a közmű- és útépítési területeken.

Az EuroLevel 2D egy vezeték nélküli 2D kotróvezérlő rendszer, amely centiméteres pontosságával élen jár az iparágban. Használata olyan egyszerű, hogy még a kezdők is gyorsan belevághatnak.

A 2D-s kotrógép-vezérlési rendszer moduláris felépítéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a gépek közötti váltást. Minden üzemeltető megfizethető áron juthat hozzá.

A gépvezérlés használatával nélkülözhető a geodéta állandó jelenléte, a visszamérések és az irányítás, így igazán sokoldalún funkcionálva jelentősen lecsökkenti a járulékos költségeket, mindamellett, hogy a munka eredménye rendkívül pontos.

Számottevő tény az is, hogy a precízebb méretekkel a munka során megmozgatott vagy beépített anyagok mennyiség is csökken, ezáltal a munkaidő lerövidül és az építés még gazdaságosabb lesz.

Legfontosabb előnyök – Digitális építés vs. hagyományos építés:

-35% a munkaórák száma

 

-67,5% munkaerőköltségek

 

-35% üzemanyag csökkentés

Felhasználóbarát:

Az algoritmusok által lehetővé tett centiméteres pontosságnak köszönhetően pontosan ismerjük a kanál fogainak helyzetét, így elkerülhető a túl- és alkotrás, és könnyedén alakíthatjuk a rézsüket a kívánt szintre.

Állítható a célmélység, szélesség, hosszúság és lejtés közvetlenül a terepen, és pillanatok alatt kezdődhet a munka.

A 3D valós-idejű animált vezérlési rendszer segít elkerülni az ismétlődő mérést és munkát.

Kezelőfelület testreszabása

 

A HMI-rendszer 8 perspektívát és 4 interfész-nézetmódot biztosít, amelyek szabadon kombinálhatók és megjeleníthetők a munkaszokásoknak és igényeknek megfelelően.

Egyszemélyes telepítés

 

A moduláris és vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően a rendszer könnyen telepíthető és váltogatható a gépek között.

Főbb alkatrészek:

Kezelőfelület

10.1″ érintőképernyő

Beépített Wifi, Bluetooth és rádió.

Valós-idejű működési információk.

Vezeték nélküli szenzor

A vezeték nélküli szenzorok érzékelik a kanál, a gém és a kanálszár viselkedését. Könnyen levehető és telepíthető egy másik munkagépre anélkül, hogy kábelek akadályoznák.

Lézeres kalibráló csomag

Lézer: automatikusan kalibrálja a gém és a kanálszár hosszát, és korrigálja a gém és a kanálszár szenzor szögeltérését

Mágneses rúd: kalibráláshoz

Teleszkópos cső: a lézer magasságának beállításához