+36 70/640-8888
info@euroscale.hu
Euroscale logó

Karbantartás és javítás

Szervizcsapatunk gyorsan reagál az esetleges meghibásodások azonnali kijavítására azáltal, hogy több alkatrész van a szervizkocsikban, így kevesebb leállást biztosít a helyszíni javítás során. Az ipar számára arra törekszünk, hogy alternatívákat vagy cseretermékeket kínáljunk a meghibásodásokból adódó veszteségek csökkentése érdekében. Emellett speciális Megelőző Karbantartási Szolgáltatási szerződést is kínálunk az Ön alacsonyabb költségéért, amely a kenőrendszerek szokásos helyszíni javítása teljes rendszerellenőrzést jelent. Rendszerének minden alkatrészét diagnosztizáljuk – elvégezzük a szükséges javításokat – és a teljes javítás után 6 hónap garanciát vállalunk. Az EuroScale Garancia Plus+ Service szolgáltatással az élete egyszerű. A rendszeres, negyedéves vagy féléves felülvizsgálatok minimális és kiszámítható költségszint mellett a legbiztonságosabb működést biztosítják gépei számára.

VILÁGVEZETŐ MÁRKÁK MÖGÖTTÜNK

Az általunk képviselt világ vezető gyártóitól kapott háttértámogatás biztosítja gyártásunk és szolgáltatásaink legmagasabb minőségét.

RUGALMASSÁG ÉS GYORS SZÁLLÍTÁS

Számunkra fontos a gyors teljesítés: elérhető és megfelelő alternatív megoldásokkal dolgozunk. Az ütemezett és sürgős ügyeket kiemelten fontosan kezeljük, ügyfeleink prioritásainak megfelelően.

ELSŐ A BIZTONSÁG!

Először az ember, utána a gép és a termelés. A biztonság az soha nem idő vagy pénz kérdése. Az Ön biztonsága az elsődleges!

KREATIVITÁS HELYBEN

Sosem adjuk fel a munkát, ha egy kis nehézséggel találkozunk: kreatív csapataink rendelkeznek a szükséges képességekkel szinte minden megoldandó területi problémára.

Hogyan kérhet javítást?
  • Látogasson el weboldalunkra, és csak kattintson a jobb oldalon található „Hibajelentés” gombra, töltse ki a rövid űrlapot, és küldje el nekünk.
  • Küldjön e-mailt az info@euroscale.hu címre a hiba részletes leírásával, ha lehetséges, kérjük, csatoljon további fényképeket a kérelméről.