+36 70/640-8888
info@euroscale.hu
Euroscale logó

EuroScale group

Aaaaz EuroScale csoport: Korszerű megoldások a vállalati hatékonyságért 

Az EuroScale csoport egy dinamikus és innovatív vállalat, amely számos területen nyújt korszerű megoldásokat a vállalati hatékonyság javítására. Az alapítása óta eltelt évek során az EuroScale komoly szakértelmet és tapasztalatot szerzett, és ma már vezető szerepet tölt be a vállalati szektorban. 

Az EuroScale fő célja az ügyfelek igényeinek teljes körű kielégítése, és ehhez széles körű szolgáltatásokat kínál. Az informatikai megoldások terén az EuroScale a legújabb technológiákra támaszkodik, hogy segítse ügyfeleit a hatékonyabb működésben és a folyamatok optimalizálásában. A vállalat szakemberei magas szintű szaktudással rendelkeznek, és rugalmasan alkalmazkodnak a piaci trendekhez és az ügyfelek egyedi igényeihez. 

Az EuroScale csoport szolgáltatási portfóliója széles spektrumot ölel fel.  

  • Az ipari karbantartás automatizálás és ellenőrzése 
  • Az építőipari munkagépek kiegészítő és biztonsági berendezéseinek forgalmazása és javítása 
  • Speciális, egyedi gépépítés és gyártási feladatok 
  • Oktatási, automatizálási és logisztikai szoftver-gyártás 

Az ügyfelek igényeinek megfelelően választhatnak az üzleti folyamatok automatizálásához szükséges szoftvermegoldások, a nagy adatmennyiségek hatékony kezelését biztosító adatelemzési rendszerek, az üzleti intelligencia fejlesztésére szolgáló eszközök és az ügyfélélmény fokozására szolgáló, a jogi megfelelést támogató mérő- és ellenőrző-rendszerek közül. 

Az EuroScale csoport csapatmunkára épít, és kiemelkedően fontosnak tartja a partnerekkel és ügyfelekkel való szoros együttműködést. Az EuroScale szakemberei a kezdetektől fogva figyelnek az ügyfelek igényeire és visszajelzéseire, hogy a lehető legjobb megoldásokat nyújthassák. A vállalat ügyfelei számára magas színvonalú támogatást és szolgáltatásokat biztosít, és mindig törekszik a hosszú távú üzleti kapcsolatok kialakítására. 

Az EuroScale csoport innovatív megközelítése és fókuszált vállalati stratégiája révén képes hatékonyan reagálni a piaci változásokra és ügyfeleinek igényeire. Az EuroScale csapatában működő kreatív és elkötelezett szakemberek folyamatosan fejlesztik a szolgáltatásainkat. 

A fejlődő szolgáltatási és termékportfóliót a 2010-es években exportáltuk is, és a környező országokban is hasonló szolgáltatásokat kínálunk partnereinknek. 

A csoport tagjai:

EuroScale-Group Kft. Vállalati vagyonkezelő 

EuroScale Zrt.A magyar piacon piacvezető szolgáltatásokat kínáló operatív cégünk 

EuroScale Slovensko sro.Szlovákiában működő leányvállalatunk 

EuroScale Lubritech srl. Romániában működő leányvállalatunk 

EuroScale Automatika Kft.szoftverfejlesztő és támogató vállalkozásunk