+36 70/640-8888
info@euroscale.hu
Euroscale logó

Árgarancia

Partnereinknek hosszú távú szerződésben a legjobb árakat garantáljuk, hogy ne legyen kétségünk a versengő ajánlatok kezelésében. Igyekszünk már az első megbeszéléseken tisztázni azokat a pontos igényeket és feltételeket, elvárásokat, amelyekre ténylegesen szükség van az Ön számára. Ezekből az információkból alakítjuk ki a lehetséges legjobb műszaki ajánlatot. Általában minden rendszeren a lehető legjobb árakat kínáljuk európai tapasztalatokkal, de néha eltérések is előfordulhatnak. Ezekre az esetekre fenntartjuk árgarancia programunkat, amelyben utólag a versenytársak által kínált műszaki színvonalhoz igazítjuk az árat. Az EuroScale hűségprogram segítségével a valaha volt legjobb árakért szerződhet velünk!

Részletekről érdeklődjön!

VILÁGVEZETŐ MÁRKÁK MÖGÖTTÜNK

Az általunk képviselt világ vezető gyártóitól kapott háttértámogatás biztosítja gyártásunk és szolgáltatásaink legmagasabb minőségét.

RUGALMASSÁG ÉS GYORS SZÁLLÍTÁS

Számunkra fontos a gyors teljesítés: elérhető és megfelelő alternatív megoldásokkal dolgozunk. Az ütemezett és sürgős ügyeket kiemelten fontosan kezeljük, ügyfeleink prioritásainak megfelelően.

ELSŐ A BIZTONSÁG!

Először az ember, utána a gép és a termelés. A biztonság az soha nem idő vagy pénz kérdése. Az Ön biztonsága az elsődleges!

KREATIVITÁS HELYBEN

Sosem adjuk fel a munkát, ha egy kis nehézséggel találkozunk: kreatív csapataink rendelkeznek a szükséges képességekkel szinte minden megoldandó területi problémára.

Mit tegyek, ha több különböző ajánlatom van különböző árakkal?
  • Ha egyetért, a piac olyan, mint egy bolt, ahol minden részletet és árat fel kell tüntetni. Ha a legjobb műszaki támogatásra és árra van szüksége, csak őszintén forduljon hozzánk versenyképes ajánlatokért.
Hogyan csökkenthetem az árat?
  • Alapvetően a legfejlettebb technológiát építjük be műszaki tartalmainkba. Ha árajánlatunk meghaladja az Ön költségvetését, kérjük, forduljon hozzánk, hogyan módosíthatja a műszaki tartalmat az értékes, de megvalósítható ajánlat érdekében.