+36 70/640-8888
info@euroscale.hu
Euroscale logó

AZ EUROSCALE FOGJA A LEGJOBB SZERVIZ-SZOLGÁLTATÁST BIZTOSÍTANI

Több ezer kenőrendszer szervizelése biztosítja ügyfeleinknek a garanciát a legjobb szolgáltatásra, hosszú távon is.

KENÉSTECHNIKA MINDEN TERÜLETRE

Számos gyártóval  a hátterünkben az EuroScale a legszélesebb kínálatot biztosítja Európában. Legyen ez nehézipar, automotív vagy lánckenés/minimálkenés.

HEAVY DUTY KÖZPONTI ZSÍRZÓK ÉPÍTŐGÉPEKRE ÉS SZÁLLÍTÓJÁRMŰVEKRE

Gyári vagy feletti szerelési minőségben 2+3 év garanciával, ügyfeleink elégedettségére.

Az EuroScale maximalizálja a teljesítményét az ipar minden pontján

EuroScale: Innováció minden iparágban

Euroscale közontok maygarország, Románia, Szlovákia

EuroScale központok
Európa három országában

Mi, az EuroScale innovációra törekszünk; egy olyan vállalat vagyunk, amely saját fejlesztéseivel több ipari területen is élen jár. Elkötelezettek vagyunk az innovatív technikák alkalmazása mellett, mert hiszünk abban, hogy a folyamatos megújulás az előrehaladás kulcsa. Szakértelmünk és gyors reakcióidőnk lehetővé teszi számunkra, hogy az iparág leggyorsabb szállítási idejével rendelkezzünk. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek kiváló minőségű munkát nyújthatunk, ami mindig is vágyunk volt.

Megfelelő létszámunk és valós raktárkészletünk révén készen állunk, hogy megbirkózzunk a legnagyobb kihívásokkal is. Országos jelenlétünk biztosítja, hogy bárhol is legyen szükség a szolgáltatásainkra, gyorsan és hatékonyan állunk rendelkezésre.

EuroScale partnerek
Garancia a minőségre

Euroscale refernciák

Az EuroScale értékei:

innováció, minőség és szaktudás. 

Hiszünk abban, hogy rendszereink és termékeink nem csak a jelen kihívásaira kínálnak megoldást, hanem a jövő lehetőségeit is megnyitják ügyfeleink számára. Fedezze fel velünk, hogyan segíthetünk Önnek is sikeressé tenni projektjét az Euroscale innovatív megoldásaival!

 

Az EuroScale-nél kiemelt fontosságot tulajdonítunk annak, hogy tevékenységünk minden területén – legyen szó minőségről, szaktudásról vagy innovációról – élen járjunk. Büszkén állíthatjuk, hogy több ezer sikeres projektünk szolgál bizonyítékul arra, hogy termékeink és rendszereink kivételesen megfelelnek az iparág minden szegmensében támasztott magas elvárásoknak.

A rendszerszemléletű gondolkodásunk teszi lehetővé számunkra, hogy a legmerészebb kihívásokkal is szembenézzünk, és azokat sikeresen valósítsuk meg. Ez a megközelítés biztosítja, hogy innovatív megoldásainkkal folyamatosan elősegítsük ügyfeleink sikerét, miközben hozzájárulunk az iparág fejlődéséhez.

Az EuroScale elkötelezett amellett, hogy a folyamatos fejlesztés és innováció révén előmozdítsa a fenntarthatóságot és az ügyfelek üzleti céljainak elérését. Folyamatos törekvésünk, hogy a legmagasabb szintű szaktudással és elkötelezettséggel válaszoljunk a piac változó igényeire, miközben innovatív megoldásainkkal új irányokat szabunk az iparágban. Az EuroScale-nél a minőség, a szaktudás és az innováció nem csak ígéret – hanem mindennapi valóság, amelyet több ezer sikeres projektünk igazol.