EuroScale Logó

Mindig egy lépéssel az Igények és a Versenytársak előtt!

EuroScale - Szlovák zászló EuroScale - Angol zászló EuroScale - Magyar zászló


Elköltöztünk! Látogassa meg új weboldalunkat a www.ipartechnika.com oldalon!

Friss információkkal és bővülő termékkínálatunkkal várjuk Ügyfeleinket 2018-ba is! 


Szolgáltatások


A termékek kínálata mellett vállalkozásunk az alábbi szolgáltatásokkal támogatja Partnereit és az Érdeklődőket:

Az EuroScale Mobiltechnika Kft csapata igaz létszámban kicsi, de lelkesedésünkkel, tanulni és dolgozni vágyásunkkal kivívtuk az elmúlt évekre Partnereink és Beszállítónk bizalmát, és megrendeléseikben, támogatásukban jelentős figyelmet szentelnek ránk.

Első sorban nem kereskedünk, hanem képviselünk:
szolgáltatások a kenéstechnikába


Szolgáltatási csomagunk, melyet ajánlunk figyelmébe:

TERVEZÉS:

Beszállítóink és Partnereinktől megtanult ismeretek, a több évtizedes szakmai gyakorlat alapján MEGTERVEZZÜK a Partnereink gépeire kerülő kenőrendszereket. Nem csupán kiszállítjuk a szükséges alkatrészeket, hanem figyelembe vesszük a gép, az adott alkalmazás és Partnerünk igényeit a kialakításnál, egyeztetünk és ajánlunk eddigi gyakorlatunkból.
logisztika

LOGISZTIKA:

Az elfogadott és megrendelt rendszerek elemeit a lehető leggyorsabb határidővel szállítjuk Partnereinknek. Amennyiben helyszíni egyeztetés, szerelésvezetés szükséges, úgy a logisztikai költségeket többnyire felvállaljuk és a kiszállítást mi, vagy szakembereink végzik el.

KENŐRENDSZER MANAGEMENT:

A kenő-, folyadékezelő és adagolórendszerek tervezése, engineering mellett felmérjük a már létező/működő kenéstechnikai rendszereket, teljeskörű műszaki dokumentációt készítünk. A rendszereket teljeskörűen szakmailag felügyeljük. Áttervezés, bővítés, homogenizálás vagy rekonstrukció esetén együtt dolgozunk Partnerünkkel – Karbantartási terveket készítünk igény szerint. Szolgáltatásaink nem csupán az automata kenésre korlátozódnak, számos esetben sztenderdizáltuk a kézi zsírzási folyamatokat is.
oktatás és szakember képzés

OKTATÁS ÉS SZAKEMBER KÉPZÉS:

Képviseleti munkánk keretében számunkra fontos, hogy kihelyezett berendezéseink optimálisan, megelégedésre működjenek, ezért kiemelt hangsúlyt fordítunk Partnereink, szakembereinek oktatására, továbbképzésére a kenőrendszerek területén. A kezelők számára is biztosítunk oktatást – igény szerint -, illetve magyar nyelvű kezelési-karbantartási utasításokkal látjuk el őket.

SZERELÉS, KIVITELEZÉS:

Központi zsírzók, kenőrendszerek, kenőberendezések és vállalati központi folyadékkezelő-rendszerek (központi olajellátó rendszerek, ragasztó-, felületkezelő, forma-leválasztó, festék, stb. központi ellátórendszerek és technológiák) kivitelezése, kulcsrakész átadását vállaljuk
zsírzás, szervíz és garancia

SZERVIZ ÉS GARANCIA:

A felépített vagy általunk menedzselt rendszereinkre, azok alkatrészeire teljes körű, legalább 12 hónapos garanciát vállalunk. Egyes alkatrészekre 24-36 hónapos, kiterjesztett jótállást is biztosítunk. A garanciaidőt átlépve akár több évtizedig biztosítjuk a pótalkatrész-ellátást, vagy a javítási feladatokat, korrekt, piaci árakon. Országos mobil szervizhálózatunk képzett szakemberekkel várja Ügyfeleinket.