EuroScale Logó

Mindig egy lépéssel az Igények és a Versenytársak előtt!

EuroScale - Szlovák zászló EuroScale - Angol zászló EuroScale - Magyar zászló

Fedélzeti mérlegek, rakodómérlegek


MÉRLEGTECHNIKA OLDALUNK ÁTKÖLTÖZÖTT, KÉRJÜK KATTINTSON IDE! 
=> MOBIL MÉRLEGTECHNIKA


HOMLOKRAKODÓ MÉRLEGEK

TEHERAUTÓ FEDÉLZETI MÉRLEGEK

SZÁLLÍTÓSZALAGMÉRLEGEK


EGYÉB MOBIL MÉRLEGEK

Aktuális rakodómérleg akcióinkról ITT tájékozódhat!

Kapcsolódó információk
Kalibráció és hitelesítés
Megengedett tengelyterhelések
Próbanap
Mérleg-áruház
Varázsdoboz - demo-case


kanálmérleg
Cégünk Magyarországon elsőként "márkafüggetlenül", és a legszélesebb választékban kínálja ügyfeleinek a mobil, fedélzeti mérlegeket. Kizárólag európai gyártású, és megbízható alkatrész-ellátású termékekkel foglalkozunk, hogy akár évek múlva se jelentsen gondot a beruházáskor kifizetett érték használata.

Kínálatunkban megtalálják a legegyszerűbbtől a legmodernebbig, az alkamas rakodó-, szalag-, kotró- vagy teherautó-

mérleget.Olcsó és egyszerű megoldást keres a méréshez? Válasszon Statikus kanálmérleget!   

                                                                             
A statikus kanálmérlegek alapvetően targoncára és homlokrakodókra kifejlesztett mérőrendszerek, melyek a kanálba/villára felvett hasznos tömeget álló
helyzetben mérik meg. Ehhez, a merítés után megkezdett emelést meg kell állítani, és pár másodpercig a gémet/villát a Referencia-ponton megállítani, amíg a mérés automatikusan megtörténik.

Egyes modellek manuálisan összegzik is a berakodásoknál mért kanál-tömegeket, azaz a teherautóba berakodott összes mennyiséget is megmérik.

Opcióban nyomtató is csatlakoztatható bizonyos típusokhoz. A kiválasztáshoz segítségül töltse le
Összehasonlító táblázatunkat.

A statikus mérlegek mérési pontossága általánosan 0-2% közötti, de jó hidraulikus állapotú munkagép esetén ez 0 - 0,5% alá is szorítható a kalibráció során.


Értékarányos, gyors és megbízható mérési megoldást keres?? Válasszon Dinamikus mérlegeink közül!

dinamikus rakodómérleg
A dinamikus rakodómérlegeink a mérést emelés és mozgás közben végzik, felgyorsítva ezzel a berakodást, akadálymentes munkát biztosítva. Javasoljuk mindazon területekre, ahol naponta több (tucat) teherautót
rakodnak, vagy ahol a berakodási idő fontos tényező.

A dinamikus mérlegek - a legegyszerűbbtől a legdrágábbig - is a hidraulika nyomásmérés elven működnek. A mérési pontosság, sebesség és a kezelői szolgáltatások az adott gyártó műszaki-elektronikai teljesítményén múlik.

A legegyszerűbb e-Max 200 mérlegünk dinamikus mérést 5 anyaggyűjtőbe képes automatikusan vagy manuálisan eltárolni. Opcióban nyomtató is csatlakoztatható hozzá.

Az Outset E.T modellünk a paletta leggazdaságosabb eleme, hiszen rendkívül kedvező ára mellett a legnagyobb szolgáltatási funkciókat biztosítja (ld. lent).

Az Outset Vision Evolution áttörés a rakodómérlegek piacán, hiszen ez az első nagy fényerejű, színes grafikus kijelzővel ellátott, adatkommunikációt is biztosító rakodómérleg. A Vision Evolution messze megelőzi korszerűségét és szolgáltatásait tekintve a versenytársait. Egyszerű Excel táblázatkezelőben lehet a Vevők,  Anyagok, Teherautó-rendszámok, Projektek és Kezelők adatait beírni, módosítani, majd az SD-kártyával egy laza mozdulattal azokat a mérleg memóriájába feltölteni.

A rakodómérleg adatait is ilyen egyszerűséggel lehet a memóriakártyán kiolvasni, majd excelben szerkeszteni, elemezni, vagy a számlázáshoz összesítéseket végezni. A rendkívül gyors mérés és adatkezelés mellett akár tolatókamera is csatlakoztatható a monitorhoz, amely a munkavégzés biztonságát emeli.

Dinamikus kontroll mérlegeink pontossága megfelel az EU szabványoknak; megfelelő hidraulikával rendelkező munkagépre akár 0,5% hibatűrés alá is kalibrálhatóak (Outset modellek).

Ha hiteles mérlegre van szüksége, választhat az e-Max Dyn 900i, vagy a PRO 200 és PRO 300 modellek közül!

Ezek a mérlegek tulajdonságaikat tekintve megegyeznek a kontroll mérlegekkel, de rendelkeznek a hazai és európai uniós engedélyekkel a hitelesítéshez. Ha mindenképpen szükséges a hitelesítés többletköltségét felvállalnia, alapesetben a Dyn 900 már messze kielégíti az alapigényeket, hiszen mérése hitelesíthető és szinte hihetetlen áron kínáljuk versenytársainkkal szemben.

Profi igényeket (memóriaterület, adatkommunikáció, dőléskompenzáció, stb.) a PRO sorozat modelljei szolgálnak igazán ki: a hihetetlen pontos mérésnek (akár kanalanként +/- 5kg!) igaz ára van, de hosszú távon az önálló "mázsaház" hasznos partner akár a kisebb vállalkozásoknak (nem szükséges hídmérleget telepíteniük), akár a nagyvállalatoknak is (kiterjedt adatkommunikáció és adatbegyűjtés, akár menedzsment).


Kiemelt ajánlataink:


Outset Vision Evolution - "Kezdet" a korszerű méréstechnológiában


Megérkezett az Outset legújabb, forradalmian új technológiát, pontosságot és szolgáltatás csomagot tartalmazó fedélzeti mérlege, a Vision Evolution. A Visoin Evolution nem csupán egy teljesen dinamikus rakodógépmérleg, hiszen alkalmazható minden mobil, hidraulikus mérési elven működő mérlegként: kotrógépekre, targoncára, teleszkópos vagy homlokrakodógépre. A dinamikus mérés a leggyorsabban és automatikusan zajlik: a rakodáskor emelés, tolatás és mozgás közben, egy pillanatra sem zavarva a berakodást. A mérésen túl, a Vision Evolution egy fedélzeti számítógép is, hiszen a számos külső kapcsolattal a mérési adatokat a tulajdonos akár on-line nyomon követheti, a hozzáépített tolatókamera a munka biztonságát növeli, a különböző nyomtatók pedig az Ügyfelekkel történő korrekt elszámolás alapja.

„Ideális megoldás bányákban, iparban és mezőgazdaságban”

Főbb jellemzői és funkciói:
A Vision Evolution homlokrakodón vagy kotrógépen ideális megoldás a rakodások pontos ellenőrzéséhez és elszámolásához. A LÁMPARENDSZER és az akusztikus jelzéssel segített berakodás, a PORMENTES KIVITEL teszi a Vision Evolution-t a gépkezelők kedvencévé. A jelentős memóriaterület, a könnyű - ikonos - kezelés mellett kiemelendő a színes, nagyméretű monitor, mely minden fényviszony mellett látható és átlátható.

A Vision Evolution a legkorszerűbb, és egyik legpontosabb fedélzeti mérleg a nagyméretű grafikus kijelzővel az adatok valósidejű leolvasásához, kezelőbarát ikonos menürendszerrel, mely egy Navigációs kerékkel hihetetlenül gyors menükezelést biztosít. Az adatokat MEMÓRIAKÁRTYÁRA menthetjük azonnal, naponta, így az adatok átadása EXCEL formátumba azonnali. A memória-blokkok feltöltése (Vevők, Anyagok, Teherautók, stb.) is a leggyorsabb: a számítógépen létrehozott excel adatokat a memóriakártyáról töltheti fel: nem szükséges a mérlegen egyesével bevinni az adatokat, minimális a tévedés lehetősége.

A csatlakoztatható tolatókamera tovább növeli a munkaterületen történő mozgás biztonságát, ezzel gyorsaságát, költségesebb és extra helyet elfoglaló külön kijelzők nélkül.


Az új Vision Evolution nem csupán új szolgáltatásaival és külsejével jár messze a versenytársak előtt, de a korszerű tömeggyártás és elektronizálás eredményeként messze árban is előz!

A működési elve a nagy pontosságú, digitális hidraulikus mérőcellákon, és a lényeges, beépített kezelői funkciókon alapul, melyeket a legújabb elektronikai technológia támogat.


 1)     Grafikus SZÍNES kijelző, melyen megjelenik a kanálsúly, a berakott kanalak száma, és a teherautóra felrakott összes tömeg
 2)     Automatikus tárazási funkció
 3)     Rakodás-felfüggesztés funkció – egyéb munkafolyamatok támogatása
 4)     Céltömeg/maximális rakomány funkció: adott teherautóhoz, vagy Vevőhöz, Projekthez hozzárendelhető a maximálisan kiadható anyagmennyiség, annak elérésekor a mérleg azonnal jelez a gépkezelőnek. (nincs többletkiadás például limittel rendelkező Ügyfeleknek)
 5)     Termék memória
 6)     Ügyfél memória
 7)     Négy különböző adapterhez kalibrálható
 8)     Opcióban nyomtató csatlakoztatható – nyomtatási listák:

9)     Memória kártya: Az összes memória-adat (Vevők, Kezelő, Teherautó, Projekt, Anyag) és a berakodások kezelése és szerkesztése PC-n, Excel-ben


Outset E.T. (Extra Technology) homlokrakodómérleg - gazdaságosan a legjobb mérési megoldás!Outset E.T. homlokrakodómérleg


Egyszerű és gazdaságos


Az E.T. kanálmérleg ideális megoldás ott, ahol gazdaságos mérőeszközre van szükség a hídmérlegre hajtás előtt. Optimális targoncák, homlokrakodók és teleszkópos rakodógépek kanálsúlyának mérésére. Egyszerű kezelés, kevesebb hibaforrás. Az E.T. igen alacsony költségen gyorsítja meg a munkát és növeli a termelékenységet.  Pontossága megegyezik az általános kanálmérlegekkel (0 – 1%).

Főbb jellemzői és funkciói:

A működési elve a nagy pontosságú, digitális hidraulikus mérőcellákon, és a lényeges beépített kezelői funkciókon alapul, melyeket a legújabb elektronikai technológia támogat.

1) Mérés 4 különböző mérési módon, függően a gép alkalmazásától:

 2) Grafikus kijelző elektronikusan szabályozható kontraszttal
 3) Kijelző a teherautósúly, a kanálsúly és a berakott kanalak számával.
 4) Nullázás funkciók: teljes összeg, részösszeg és levonás funkció
 5) Tára funkció
 6) Maximális terhelés funkció „rendőrlámpa” támogatással
 7) Mérleg időszakos kiiktatása funkció
 8) Egyszerű összegző riportok: napi, heti vagy havi összes rakott mennyiség
 9) Kétféle kalibráció lehetősége, kétféle adapterre (pl. két kanál, vagy villa)
 10) Opcionális nyomtató: összes tömeg, dátum és idő, mérlegjegy-szám nyomtatásra
 11) Öndiagnosztika funkció a gyors hibakeresésre
 12) Előre kábelezett csatlakozások a gyors felszerelésért


A Rakodómérlegekről még több fényképet, videót taláhat Facebook oldalunkon: http://www.facebook.com/pages/Rakodómérlegek/