EuroScale Logó

Mindig egy lépéssel az Igények és a Versenytársak előtt!

EuroScale - Szlovák zászló EuroScale - Angol zászló EuroScale - Magyar zászló


Elköltöztünk! Látogassa meg új weboldalunkat a www.ipartechnika.com oldalon!

Friss információkkal és bővülő termékkínálatunkkal várjuk Ügyfeleinket 2018-ba is! Garancia+ Garancia ipari vállalatoknak

 

Garancia + a nagyvállalatoknak!


Nagyvállalati igényeknek megfelelően, az EuroScale is kidolgozta új szolgáltatási csomagját, az EuroScale Garancia+ Kenőrendszer Felügyeletet.

A csomag tartalma, gyakorlatilag a vállalatok automata kenési technológiáinak üzemeltetése, mely során rendszeres (havi/negyedéves) felülvizsgálattal, és – ha szükséges javítással – biztosítjuk az automata kenés üzembiztonságát és optimális működését.

A szolgáltatás Partnereink számára kiszámítható, és biztonságot ad, hiszen a kis létszámú karbantartói csapat válláról levesszük az ellenőrzés, javítás terheit, és szakszerűen üzemeltetjük a nagyértékű berendezések egyik életfontosságú ellátó egységét.

Az alig pár hónapja kidolgozott Műszaki Szolgáltatás nagy sikert aratott régi, illetve új Partnereink körében, hiszen az első körben több megállapodást is kötöttünk.

Az EuroScale Garancia+ szolgáltatás célja:


Partnereink automata kenőrendszereinek folyamatos, megbízható és üzembiztos működésével az eseti hibák, leállások és karbantartási költségek csökkentése.

Garancia+ - Euroscale Kft.
Csomag tartalma:


Extra kiegészítések:Az első bevizsgálásokat követően elmondhatjuk, hogy a jól előkészített felülvizsgálati rendszer a gyakorlatban is megállja a helyét, és sok – addig fel nem tárt – problémára is rávilágított. Az újonnan felszerelt olajzó és zsírzórendszerekre az első két évben automatikusan biztosítjuk a szolgáltatást, melyre gyakorlat a Heineken üzemek, a Danone, az AGC, a DDC és egyéb új beruházások. A Garancia+ szolgáltatást mind az ipari, mind a bánya- és építőipari vállalatok számára tudjuk biztosítani, és várjuk az újabb partnerek igényét, jelentkezését, akik flottában használnak automata kenést.