EuroScale Logó

Mindig egy lépéssel az Igények és a Versenytársak előtt!

EuroScale - Szlovák zászló EuroScale - Angol zászló EuroScale - Magyar zászló


Elköltöztünk! Látogassa meg új weboldalunkat a www.ipartechnika.com oldalon!

Friss információkkal és bővülő termékkínálatunkkal várjuk Ügyfeleinket 2018-ba is! ÁlláslehetőségekÁlláslehetőségek Technikus-Müszaki fejlestésBővülő vállakozásunkhoz folyamatosan szükségünk van a jó alapképzettséggel, erős szándékkal és elhivatottsággal rendelkező, fiatal kollégákra. Az alábbi területekre várjuk jelentkezésetek:

 

 


TECHNIKUS - MŰSZAKI FEJLESZTÉS és TELEPÍTÉS
Várjuk azon - magyarországi és szlovákiai - műszaki szerelési tapasztalattal és végzettséggel rendelkező, független és fiatal munkatársak jelentkezését, akik elhivatottságot tudnak érezni a változatos, és naponta új kihívást jelentő, tanulást és műszaki idegennyelv ismeretét igénylő munkához.
A munka időnként koszos, nehéz körülmények között zajlik, általában kora reggeltől, késő délutánig, vagy estig. Utazni sokat, akár 4-5.000 km-t is szükséges (havonta), így időnként szükség lehet legalább „B” kategóriás jogosítványodra is.

Ha még nem ijedtél meg, és kihívást keresel, valamint kemény munkával akarsz versenyképes fizetést kapni, akkor küldd el jelentkezésed a info@euroscale.hu címre.


Álláslehetőségek - Projektmérnök


ÉRTÉKESÍTŐ / ALVÁLLALKOZÓ / KOORDINÁTOR

Fejlődő vállalkozásunk piaci ismertségének növelésére, illetve a változó gazdasági körülmények további és mélyebb megismeréséhez keressük új, értékesítésben tapasztalt Munkatársaink jelentkezését.

Az értékesítő kollégánkkal szemben támasztott elvárásaink:
mobil, agilis és önálló gazdasági tevékenységet folytat, műszaki termékekkel kapcsolatos, értékesítési területen, több éves szakmai tapasztalata van; rendelkezik vállalkozói vénával, azaz önálló döntéseket hoz, felelősséget vállal és Partnereit tekinti elsődlegesnek; saját üzleti körrel, és kapcsolatrendszerrel bír ipari és/vagy közlekedési szakágakban; rendelkezik a munkavégzéshez szükséges alapfokú infrastruktúrával

Várjuk új kollégáink megkeresését az ország tetszőleges pontjáról!

Amit mi kínálunk:
versenyképes jutalékrendszer;
magas szintű műszaki és operatív háttérmunka, agilis ügyfélkezelés és pontos teljesítés;
megbízható és hosszú távú együttműködés.

Rövid jelentkezésed várjuk a info@euroscale.hu email címen.


Az EuroScale Mobiltechnika Kft cégvezetése